Jahodová studená polévka se smetanou

Suroviny

čerstvých jahod
400 g
mléka
1 l
medu nebo moučkového cukru
2 PL
šlehačka nebo jogurt na ozdobení

Postup přípravy:

Jahody rozmačkáme vidličkou nebo rozmixujeme, přidáme mléko, promícháme, osladíme a dáme vychladit. Porce polévky ozdobíme šlehačkou nebo jogurtem a nakrájenými jahodami. Část mléka můžeme nahradit bílým jogurtem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.7.2013 6:04| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist