Jahodová pěna s meduňkou

Suroviny

bílek
2 ks
citrónová šťáva
2 lžíce
rozmačkané jahody
100 g
pískový cukr
40 g
meduňka
2 lžíce
kočičí jazýček
na ozdobu

Postup přípravy:

Ušlehejte na sníh 2 bílky a 2 lžíce citronové šťávy. Pak do něj zašlehejte 100 g rozmačkaných jahod a 40 g pískového cukru. Nakonec zašlehejte 2 lžíce jemně nasekané meduňky. Pěnu rozdělte do pohárů, ozdobte jahodou, kočičím jazýčkem a meduňkou.

Tip: Bílky použijte z čerstvých, kontrolovaných vajec!

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.3.2020 1:39| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist