Jahodová ovesná kaše

Suroviny

čerstvých jahod
70 g
ovesných vloček
50 g
kokosového mléka
250 ml
chia semínek
1 špetek
klíčků pískavice Happyeat
3 PL
kešu, borůvky, jahody - na ozdobu
dle chuti

Postup přípravy:

Jahody důkladně umyjte, nakrájejte a vložte do mixéru společně s vločkami a kokosovým mlékem. Rozmixujte do hladké konzistence. Nechte chvilku odstát, aby rozmixované vločky nabobtnaly a vmíchejte část klíčků pískavice. Hotovou kaši podávejte ozdobenou chia semínky, klíčky pískavice, oříšky a čerstvým ovocem. Pokud si ráno chcete dopřát teplou snídani, lze kaši po rozmixování zahřát na 2 minuty v kastrůlku na sporáku.

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.4.2016 9:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist