Jablkový závin se skořicí

Suroviny

hladká mouka
30 dkg
tuk
20 dkg
vejce
1 ks
ocet
1 PL
sůl
špetka
vlažná voda
pokrájená jablka
cukr
skořice
strouhanka

Postup přípravy:

Zpracované suroviny (mouka,tuk,vajíčko,sůl,voda ocet) se musí nechat 2 hodiny doležet. Mezitím připravíme jablka, posypeme cukrem, skořicí, rozinkami a ořechy. Těsto rozdělíme na 3 díly a naplníme ho upravenými jablky. Potřeme vajíčkem. Potom upečeme (půl hodiny při 180 stupních) do zlatova.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist