Jablkový krém

Suroviny

jablek
25 dkg
cukru
5 dkg
smetany ke šlehání
125 ml

Postup přípravy:

Upečená jablka prolisujeme a necháme vychladnout. Přidáme šlehanou smetanu z cukrem a ihned podáváme.

Dobrou chuť!

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Markéta Dušková

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist