Jablkové lívance

Suroviny

vejce
4 ks
cukr
100 g
mléko
1/4 l
hrubá mouka
250 g
prášek do pečiva
1/2 balíček
jablka strouhaná
500 g
sůl
1 špetka
šťáva z 1/2citronu

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Žloutky utřeme s cukrem, přidáme citronovou šťávu, sůl, jablka, mléko a mouku prosátou s práškem do pečiva. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Smažíme na lívanečníku.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist