Indický kapr na česneku

Suroviny

kapr
4 porce
česnek
3 stroužky
ocet
3 lžíce
šafrán
špetka
sůl
špetka
strouhaný muškátový oříšek
špetka
cibule
1 ks
pálivá paprika
2 ks
olej
1 dcl

Postup přípravy:

Česnek utřeme se solí, přidáme koření, ocet, případně pár kapek vody a kašičkou každou porci kapra z obou stran potřeme. Pak je vložíme do pekáčku s rozpáleným olejem, zasypeme na velmi malé kousky pokrájenou cibulí a paprikami, nepatrně podlijeme vodou a 20 minut pečeme.

Hodnocení

3.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.8.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist