Indická banánová omáčka

Suroviny

tatarská omáčka
5 PL
zakysaná smetana
4 PL
rozehřáté máslo
1 - 2 PL
kari koření
1/2 PL
banán
1 ks
špetka soli, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Tatarskou omáčku smícháme se zakysanou smetanou a přidáme rozehřáté máslo, ve kterém jsme rozpustili kari koření. Dále přidáme banán na jemno rozmixovaný a podle chuti sůl a pepř. Podáváme v mističce jako studenou omáčku k rybímu filé nebo i rybím prstům.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
28.3.2013 2:02| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist