Hrušky zapečené s hermelínem

Suroviny

toustový chléb
hrušky
džem
hermelín
ořechy
růžový pepř
polníček
hroznové víno
ostružiny

Postup přípravy:

Toustový chléb vykrojte do koleček a rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Do středu dejte lžičku džemu. Na každé kolečko položte půlku oloupané, jaderníku zbavené hrušky nakrájené do vějířku. Na hrušku položte půl kolečka hermelínu plísňovou stranou na hrušku, posypte ořechy a růžovým pepřem. Vložte do předehřáté trouby, zapékejte jen, co se sýr nataví. Ozdobte lístky polníčku, hroznovým vínem, ostružinami, či jak chcete.

Hodnocení

2  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.9.2016 8:11| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist