Hrušky se sýrovým krémem

Suroviny

tvrdší zralá hruška
4 ks
ricotta speciale z La Formaggeria Gran Moravia
150 g
sýr gorgonzola dolce z La Formaggeria Gran Moravia
60 g
mléko
1 PL
šafrán
1/2 sáčku

Postup přípravy:

V míse dobře promíchejte ricottu s gorgonzolou, šafrán rozpusťte v troše vlažného mléka. Hrušky servírujte společně se sýrovým krémem buď v kuse nebo rozkrájené na čtvrtiny, krém dochuťte šafránem rozpuštěným v mléce.

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist