Hrušky se sýrem a tvarohem

Suroviny

niva
100 g
lučina
100 g
bílý jogurt
1-2 PL
jádro vlašského ořechu
40 g
zralá hruška
2 ks
citrón
1/2 ks
sůl, pepř
dle chuti
lístek máty
dle chuti
drobné ovoce podle sezony
dle libosti

Postup přípravy:

Nivu utřete s lučinou a podle potřeby s jogurtem. Podle chuti osolte, opepřete a vmíchejte jemně nasekaná jádra ořechů. Hrušky oloupejte, podélně rozpulte, vykrojte jaderníky a zespoda je nepatrně podřízněte, aby dobře stály a celé je potřete citrónovou šťávou. Naplňte sýrovou směsí, posypte nasekanými ořechy a ozdobte mátou a drobným ovocem.

Hodnocení

2.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.8.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist