Hrušky s čokoládovou omáčkou

Suroviny

hruška
4 ks
voda
3 dcl
vanilkový cukr
1 ks
citrónová šťáva
1 PL
smetana ke šlehání
200 ml
cukr
30 g
strouhaná čokoláda
100 g
nescafé
1 ČL
chilli koření
1 špetka

Postup přípravy:

Omáčka: 200m l smetany ke šlehání, 30 g cukru, 100 g strouhané čokolády, 1 lžička nescafé, špetka chilli koření

Hrušky oloupeme, ( stopky u hrušek necháme), lehce je nakrojíme do vějířku a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme je asi 3-5 minut na mírném ohni povařit ve sladké vodě. Vyjmeme, necháme okapat a postavíme na talířky. Smetanu s cukrem dáme do kastrolku, přidáme strouhanou čokoládu, chilli koření, cukr a nescafé a v páře vymícháme do husté omáčky. Nalijeme kolem hrušek.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.3  Hodnoceno: 4x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.8.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist