Hruškové lívance

Suroviny

mléko
1 hrnek
hladká mouka
1 hrnek
nastrouhané hrušky
1 hrnek
vejce
1 ks
prášek do pečiva
1 ks
olej dle potřeby na smažení

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Vše řádně promícháme v hladké těsto a poté smažíme malé lívance z obou stran dozlatova.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.8.2011 1:34| autor: annahb

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist