Hrnková buchta s višněmi

Suroviny

okapaných - nejlépe vypeckovaných višní
500 g
vejce
3 ks
hladké mouky
1 hrnek
polohrubé mouky
1 hrnek
cukru krupice
1 hrnek
oleje
5 PL
kypřícího prášku
1/2 ks
mléka
150 ml
citrónová kůra
drobenka

Postup přípravy:

V míse našleháme vejce s cukrem, přidáme citrónovou kůru, olej, mouku smíchanou s kypřícím práškem a mléko. Řidší těsto vylejeme na plech vyložený pečícím papírem, navrh rozprostřeme višně a drobenku. Pečeme asi 30 minut.

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Hodnocení

3.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
13.7.2012 9:56| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist