Hovězí žebra s pikantní omáčkou

Suroviny

hovězí žebra
1.5 kg
olej
2 PL
cibule
1 ks
sůl
1 KL
pepř
1/4 KL
sušené oregáno
1/4 KL
sušený tymián
1/2 KL
chill omáčka
1 hrnek
kyselé okurky
1/4 hrnků
hladká mouka
1/4 hrnků
vařící voda
1/4 hrnků

Postup přípravy:

V kastrolu rozehřejeme olej, omytá a osušená žebra z obou stran poprášíme moukou a opečeme je v oleji dohněda. Pak je vyndáme, z kastrolu odlijeme všechen tuk, ponecháme cca jednu lžíci a vhodíme nadrobno nakrájenou cibuli. Osmahneme dočervena, přidáme sůl a ostatní koření, zalijeme vodou. Provaříme a přidáme chilli omáčku, okurky a opečená žebra. Kastrol přikryjeme a dáme žebra péct (cca 60 minut).

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.9.2015 8:10| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist