Hovězí roláda se slaninou a párky

Suroviny

zadní hovězí maso
600-700 g
anglická slanina
100 g
cibule
2 ks
párek
4 ks
barevná paprika
1 ks
sůl, pepř
dle chuti
hořčice
dle chuti

Postup přípravy:

Připravte plát z 600 – 700 g zadního hovězího masa. Naklepejte ho, osolte, posypte pepřem a potřete hořčicí. Na dvě třetiny plátu položte 100 g na tenké plátky nakrájené anglické slaniny, na tenká kolečka nakrájenou cibuli, 4 párky a na nudličky nakrájenou barevnou papriku. Maso srolujte, ovažte potravinářským provázkem, vložte do pekáčku, přidejte na kostičky nakrájenou větší cibuli, podlijte a pečte doměkka. Podle potřeby podlévejte a přelévejte vypečenou šťávou. Nakonec šťávu zahustěte hotovou jíškou nebo škrobovou moučkou.

Tip: podávejte s rýží, bramborami nebo bramborovou kaší.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.11.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist