Hovězí ragú s olivami a rajčaty

Suroviny

libové hovězí maso
750 g
rajče
4 ks
česnek
3 stroužky
cibule
500 g
olej
100 ml
sůl, mletý pepř
dle chuti
provensálské koření
1 ČL
bobkový list
2 ks
hovězí vývar
250 ml
zelená oliva
5 PL

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na menší kousky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek a cibuli nakrájíme na plátky. Maso orestujeme na 3 lžících rozehřátého oleje, přidáme rajčata, cibuli, česnek a vše na mírném ohni dusíme asi 15 minut. Směs osolíme, opepříme, přidáme koření, bobkový list, vývar a vše zvolna dusíme až do změknutí masa. Nakonec vmícháme zbytek oleje, pokrájené olivy a ještě asi 10 minut dusíme. Podáváme s čerstvými bagetami.

Hodnocení

2.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist