Hovězí Peking

Suroviny

zadní hovězí
400 g
cibule
2 ks
sójová omáčka
3 PL
solamyl
3 PL
červené víno
3 PL
cukr
1 PL
sterilovaná kapie
1 ks
sůl
1 špetka
olej
1 PL

Postup přípravy:

 

Maso pokrájíme na tenké nudličky, osolíme a obalíme v solamylu. K masu přidáme na drobno nakrájenou cibuli, kapii a zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Když se maso zatáhne (asi za 3 – 4 minuty), přidáme sójovou omáčku, víno, cukr, podle potřeby pár lžic vody nebo vývaru a necháme ještě chvíli na menším ohni. Podáváme s dušenou rýží.

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.6.2015 2:55| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist