Hovězí nudličky na pomerančích

Suroviny

zadní hovězí maso
600 g
pomeranče
3 ks
drcený česnek
2 stroužky
sojová omáčka
2 lžíce
olej
1-2 lžíce
naťová cibulka
1 ks
kukuřičný škrob
1 lžíce
voda
200 ml
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na tenké nudličky, osolte ho, opepřete, přidejte sójovou omáčku, česnek, škrob, promíchejte a nechte chvíli rozležet. Do misky dejte jemně nastrouhanou kůru a šťávu z 1 pomeranče. Ze zbylých pomerančů okrájejte kůru až na dužinu, překrojte je po délce napůl a nakrájejte na plátky. Na rozehřátém oleji opečte nudličky masa doměkka, dejte je stranou a do pánve nalijte pomerančovou šťávu s kůrou. Přidejte cibulovou nať nakrájenou na kousky, uveďte do varu, vložte zpět maso, přidejte kousky pomerančů a krátce prohřejte. Podávejte s dušenou rýží.

Hodnocení

3.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
1.4.2020 5:31| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist