Hovězí na zázvoru s česnekem

Suroviny

hovězí zadní nebo na minutku nízký roštěnec
800 g
česneku
8 stroužků
zázvor
hladká mouka
hovězí vývar a bílé víno na podlití
máslo na zjemnění

Postup přípravy:

Hovězí maso nakrájíme na plátky, naklepeme, prošpikujeme a potřeme česnekem, zázvorem a solí. Maso obalíme v mouce, po obou stranách opečeme, pak podlijeme a dusíme do změknutí. Vypečenou šťávu chvilku povaříme tak, aby se nám odvařila část vody a zjemníme ji máslem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist