Hovězí kýta se sušeným ovocem

Suroviny

rostlinný olej
4 PL
nastrouhaný muškátový oříšek
1 špetka
mletá skořice
1 špetka
sůl
1 ČL
hovězí vývar
200 ml
cibule
3 ks
hovězí zadní
1 kg
sušené švestky
20 ks
sušené fíky
10 ks

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Sušené švestky a fíky namočíme na 20 minut do vařicí vody. Scedíme a nakrájíme. Maso a cibuli nakrájíme na kostky.

V hlubší pánvi na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso, orestujeme, přidáme sůl, nakrájené švestky a fíky. Přikryjeme a dusíme 50 minut nebo až maso změkne.

Dochutíme muškátovým oříškem a skořicí. Podáváme s rýží.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.10.2011 9:45| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist