Hovězí kapsy s výbornou nádivkou

Suroviny

větší libový hovězí plátek
4 plátky
anglická slanina
60 g
žemle
2 ks
mléko
1 PL
vejce
1 ks
kremžská hořčice
2 PL
sekaná petrželka
1 hrst
olej
1 PL
máslo
1 PL
sůl, mletý pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Plátky masa naklepeme, vytvoříme v nich kapsu, osolíme je a opepříme. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme ji. Žemle nakrájíme na kostky, vložíme do mísy a pokropíme mlékem. Přidáme vejce, slaninu, hořčici a petrželku. Vzniklou směsí naplníme kapsu a upevníme jehlou. Maso naskládáme do ohnivzdorné mísy vytřené olejem. Potřeme máslem, podlijeme vodou, přikryjeme alobalem a v předehřáté troubě pečeme doměkka při 200-230 st. C.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
24.3.2021 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist