Hovězí na grilu se špenátem a bramborem

Suroviny

hovězí svíčková
600 g
cibulka šalotka jemně nakrájená
2 ks
ocet balsamico
2 PL
nový brambor
500 g
omytý listový špenát
250 g
olivový olej
2 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Maso dáme do mělké nekovové nádoby, potřeme cibulkou a octem, osolíme, opepříme a necháme 20 minut stát. Mezitím nakrájíme a uvaříme brambory. Přidáme špenát, přikryjeme pokličkou a necháme stát několik minut. Pak slijeme vodu, promícháme se 2 polévkovými lžícemi olivového oleje, solí, pepřem a dáme stranou. Mezitím grilujeme hovězí maso 6-8 minut z každé strany. Hotové maso sundáme z grilu a ještě na 5 minut přikryjeme alobalem. Teprve pak ho nakrájíme na tenké plátky. Podáváme s bramborem, špenátem a pokapeme olivovým olejem.

Hodnocení

2.7  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
26.4.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist