Hovězí po asijsku se zeleninou

Suroviny

sójová omáčka
1/3 šálku
červená paprika
1/4 ČL
biftek
4 ks
olivový olej
3 ČL
středně velká červená cibule (pokrájená)
1 ks
červená paprika (pokrájená)
1 ks
zelená cibulka (pokrájená na proužky)
5 ks
čerstvě nasekaný zázvor
1 ČL
nasekaný česnek
2 ČL
kapusta nebo zelí, jemně nakrájené
250 g
žampiony
100 g
voda
1/2 šálku
sůl
1/2 ČL
čerstvě mletý pepř
1/4 ČL
špagety
120 g

Postup přípravy:

Smíchejte sójovou omáčku a červenou papriku v misce. Přidejte bifteky, aby byly celé v omáčce, marinujte 30 minut při pokojové teplotě, jednou obraťte. Uvařte špagety podle návodu a propláchněte studenou vodou. Rozehřejte teflonovou pánev, přidejte 2 lžičky oleje, cibuli a nakrájenou papriku. Připravujte 5 minut, než cibule změkne. Přidejte zelenou cibulku, zázvor a česnek a míchejte 1 minutu. Přidejte houby, zelí, vodu, sůl a pepř. Přiveďte k varu při vysoké teplotě. Vařte 3 minuty za stálého míchání, dokud zelenina není měkká. Přidejte špagety a promíchejte se zeleninou. Přendejte na talíř a uchovejte v teple. Na čisté pánvi rozpalte zbylou lžičku olivového oleje, přidejte steaky a smažte 1 minutu z každé strany, než jsou propečené. Nakrájejte je na tenké proužky. Dejte těstoviny se zeleninou na talíře a na ně bifteky.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.6.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist