Houby po švýčarsku

Suroviny

houby
100 g
polohrubá mouka
60 g
vejce
1 ks
mléko
0,15 dcl
veka
olej

Postup přípravy:

Připravíme řídké palačinkové těsto a přidáme dušené houby.

Do takto upraveného těsta namáčíme na plátky nakrájenou veku a smažíme na rozpáleném oleji na jedné straně do zlatova, na druhé straně jen krátce. Rychlá a chutná svačinka či večeře.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist