Houbové bramboráčky

Suroviny

hřib
500 g
rohlík
4 ks
olej
3 PL
česnek
5 stroužků
voda
120 ml
mouka
2 PL
vejce
3 ks
sůl
pepř

Postup přípravy:

Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na troše oleje houby orestujeme a dusíme pomalu, dokud houby nezměknou. Rohlíky natrháme na kousky a namočíme je do vody.

Vychladlé houby dáme do mísy, přidáme vymačkané rohlíky, prolisovaný česnek a přidáme i mouku, vejce, sůl a pepř. Směs promícháme a tvoříme malé bramboráčky, které na pánvi v rozpáleném oleji osmažíme z obou stran dozlatova. Přebytečnou mastnotu odsajeme ubrouskem a podáváme.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
4.5.2011 11:10| autor: EWELINES

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist