Hermelínová polévka

Suroviny

strouhanka
1/2 hrnku
máslo
1 PL
vývar
750 ml
hermelín
1 ks
vejce
1 ks
vegeta
sůl
koření dle chuti

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Strouhanku osmahneme na másle, zalijeme vývarem, přidáme nastrouhaný hermelín, promixujeme a povaříme.

Zahustíme vejcem a ochutíme podle své chuti. Můžeme podávat s opečeným toastem nebo kupovanými polévkovými kuličkami.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
10.11.2011 1:18| autor: xxkouckaxx

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist