Hermelín v alobalu se šunkou a slaninou

Suroviny

hermelín
1 ks
slanina (plátky)
2 ks
cibule
1/2 ks
šunka (plátky)
2 ks
koření
alobal

Postup přípravy:

Na alobal dáme překrojený plátek slaniny, na to položíme čtvrt cibule, kterou jsme pokrájeli na proužky. Přikryjeme kolečkem šunky a posypeme kořením – zvolila jsem papriku a provensálské koření. Na to všechno položíme hermelín a zase posypeme kořením, položíme šunku, nakrájenou cibuli a slaninu. Nakonec uděláme z alobalu balíček a dáme do trouby zapéct na 180°C. Pečeme asi 10 – 15 minut.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 18x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.11.2015 10:08| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist