Hamburské brambory s vejci

Suroviny

brambora
3/4 kg
vejce
3 ks
máslo
50 g
sůl a pepř
dle chuti
tuk
dle potřeby

Postup přípravy:

Brambory uvaříme ve slupce. Ještě teplé je oloupeme a nastrouháme na jemno. Vmícháme do nich rozpuštěné máslo, osolíme, opepříme a přidáme žloutky a z bílků ušlehaný sníh. Zlehka vmícháme do kaše. Lžící namočenou v tuku nabíráme větší kousky kaše jako noky, které v horkém oleji smažíme dozlatova. Jsou vhodné jako příloha, klidně i jen k zelenině.

Hodnocení

4.7  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
7.2.2013 1:16| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist