Guláš z vepřového bůčku s kysaným zelím

Suroviny

vepřový bůček
400 g
kysané zelí
400 g
cibule
2 ks
česnek
2 stroužky
smetana
1 dcl
sádlo
3 PL
hladká mouka
1 PL
sladká mletá paprika
1 ČL
horká voda na podlití
1/2 l

Postup přípravy:

Na části sádla zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme na kostky nakrájený vepřový bůček, osolíme ho okmínujeme a necháme osmahnout. Přidáme mletou červenou papriku a zamícháme, podlijeme trochou horké vody a dusíme. K poloměkkému masu přidáme pokrájené kysané zelí (bez nálevu) a jíšku připravenou ze zbytku sádla a mouky. Nakonec guláš dochutíme se solí utřeným česnekem a zjemníme smetanou.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.1.2015 10:19| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist