Guláš z vepřové plece na pivě s česnekem

Suroviny

vepřová plec
500 g
sůl
kmín
sádlo
80 g
hladká mouka
20 g
česnek
1 stroužek
světlé pivo
250 ml
chléb - ne čerstvý
1 plátek
citrónová kůra

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na sádle. Pak podlijeme pivem a dusíme doměkka.

Poté maso vyndáme, vydušenou šťávu zaprášíme moukou, přidáme nastrouhaný chléb, zředíme, rozšleháme s pivem a provaříme, až vznikne hustá hladá omáčka. Pak ji protřeme sítem, okořeníme kmínem a česnekem a vložíme do ní maso na prohřátí.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 13x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
9.12.2011 9:18| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist