Guláš z telecího masa s pivem a česnekem

Suroviny

přední telecí maso
600 g
sádlo
3 PL
cibule
3 ks
česnek
2 stroužky
kmín
2 KL
soli
1 špetka
pepř
1 špetka
rajský protlak
2 PL
světlé pivo
300 ml
střídka ze 2 krajíců chleba

Postup přípravy:

Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Telecí maso nakrájíme na kostky.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Cibuli necháme zezlátnout na sádle. Přidáme telecí maso, okmínujeme a osmahneme. Opečené maso osolíme, opepříme, vmícháme rajský protlak a podlijeme pivem.

Pod pokličkou dusíme do měkka. Podle potřeby přiléváme pivo. Guláš zahustíme chlebem a dochutíme česnekem. Dosolíme.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.9.2011 1:50| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist