Guláš z mletého masa

Suroviny

vepřové plecko
750 g
cibule
4 ks
olej
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti
česnek
dle chuti
mletá červená paprika
dle chuti
majoránka
dle chuti
kmín
dle chuti
gulášový bujón
2 kostky
bobkový list
1 ks
hladká mouka
1 PL

Postup přípravy:

Maso umeleme na větší kousky. Do kastrolku dáme olej a najemno nakrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Pak do ní přidáme umleté maso, přidáme papriku a orestujeme. Dále přidáme sůl, kmín, gulášové kostky, bobkový list, přidáme česnek, podlijeme vodou a necháme dusit do změknutí. Když je maso měkké, necháme vydusit přebytečnou vodu, zamícháme asi 1 lžíci hladké mouky, podlijeme vodou a necháme chvilku povařit. Nakonec přidáme majoránku. Podáváme s knedlíky nebo těstovinami.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
29.12.2013 1:58| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist