Guláš po cikánsku

Suroviny

vepřové maso
160 g
máslo
125 g
slanina
300 g
cibule
3 ks
smetana
1 ks
mletá červená paprika
trochu chilli
jiška
sůl, pepř

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Vepřové maso nakrájíme na menší kostičky. Cibuli a slaninu osmažíme na tuku. Přidáme nakrájené maso, zaprášíme paprikou a chilli, na vyšším stupni osmažíme.

Pak oheň zmírníme a nyní již jen zvolna dusíme do změknutí. Zahustíme jíškou, zalijeme smetanou a vaříme asi 10 minut.

Podáváme s knedlíkem, pečivem.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.5.2012 9:15| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist