Grilovaný lilek s mozzarellou a marinádou

Suroviny

lilek
2-3 ks
rajče
3 ks
mozzarella
250 g
olivový olej
100 ml
citrónová šťáva
1 PL
česnek
3 stroužky
sůl
pepř
bazalka

Postup přípravy:

1. Omyté lilky, rajčata a mozzarelu nakrájíme na plátky.

2. Lilky osolíme a necháme asi 30 minut odležet.

3. Smícháme olej, citronovou šťávu, prolisovaný česnek, pepř a sůl.

4. Lilky opláchneme od soli, osušíme a na grilu opečeme z obou stran, potom je potřeme česnekovou marinádou.

5. Mezi dva opečené plátky lilku vložíme plátek opepřené a marinádou zakapané mozzarelly a plátek rajčete, posypeme lístky bazalky. Podáváme s pečivem.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.7.2011 9:41| autor: Karunka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist