Grilované hrušky s nivou a medem

Suroviny

hrušky
5 ks
sýr Niva
120 g
med
2 ČL
máslo
100 g
vlašské ořechy
hrst

Postup přípravy:

Hrušky rozpůlíme, odstraníme jádřinec a pokapeme je rozpuštěným máslem. Každou půlku zabalíme do alobalu a grilujeme z každé strany cca 5 minut. Poté rozbalíme, potřeme máslem a grilujeme ještě asi 3 minuty. Na talíři pak zdobíme nivou, ořechy a pokapame medem.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.6.2015 12:34| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist