Grilovaná žebírka

Suroviny

vepřové žebírko
1 kg
med
1 PL
olivový olej
1 PL
česnek
3 stroužky
ocet balsamico
2 PL
nasekaný rozmarýn
1 ČL
sůl
1 špetka
pepř
1 špetka

Postup přípravy:

Ze lžičky oleje, soli, pepře, utřeného česneku, rozmarýnu a několika kapek octa uděláme marinádu. Žebírka marinádou potřeme, zabalíme do alobalu a necháme v ledničce cca 6 hodin uležet. Zbytek octa, oleje a medu promícháme a při grilování žebírka potíráme.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
30.6.2015 8:44| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist