Grilovana kuřecí kapsa s bylinkami

Suroviny

kuřecí prsní řízek (asi 200 g jeden)
4 ks
strouhaný 30% sýr Eidam
150 g
nasekané zelené bylinky
100 g
libová vepřová šunka
4 plátky
olej na potírání
2 PL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Kuřecí prsíčka omyjeme, očistíme a rozklepeme na plátky. Osolíme je a na polovinu každého z nich položíme plátek šunky. Strouhaný sýr a bylinky smícháme, rozdělíme na 4 části a každou část rozložíme na plátek masa se šunkou. Překryjeme neobloženými půlkami masových plátků, okraje sklepeme k sobě a zajistíme párátky nebo kovovými jehlami. Připravené plátky potřeme olejem, rozložíme na gril a opékáme z každé strany přibližně 5 minut. Podáváme s čerstvou zeleninou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.2.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist