Gratinované dary moře

Suroviny

losos
140 g
platýz
140 g
krevety
140 g
müsli
140 g
cibule
paprika
30 g
česnek
žampiony
30 g
pórek
30 g
majonéza
170 g
pepř
špetka
zakysaná smetana
45 g
sůl
1 ČL
sýr
280 g
bílé víno
100 ml
rybí vývar
50 ml

Postup přípravy:

Staženého lososa a platýze nakrájíme na kostičky. 

Připravíme krevety a maso z mušlí.

Papriku, cibuli, pórek a žampiony nakrájíme na menší kousky. Vsypeme do majonézy a zamícháme, přidáme sůl, česnek, pepř, zakysanou smetanu, bílé víno a rybí vývar. Vše dobře zamícháme.

Do gratinovacích mušlí vložíme kostky z lososa, platýze, krevety a maso z mušlí.

Přelijeme připravenou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a a ve vyhřáté troubě gratinujeme 20 minut.
     

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist