Gratinovaná štika

Suroviny

štika
800 g
mix bylinek - libeček, estragon, kerblík, majoránka
3 lžíce
pepř a sůl
na dochucení
olej
3 lžíce
citrón
1 ks

Postup přípravy:

Nadrobno nakrájené bylinky rozmícháme v oleji a citronové šťávě se solí a pepřem. Porce štiky zalijeme marinádou a necháme v chladnu 2 hodiny odležet. Potom štiku osušíme a grilujeme z každé strany asi 6 minut. V průběhu grilování potíráme marinádou.

Hodnocení

2.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
8.7.2020 4:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist