Gâteau au Chocolat

Suroviny

vejce
4 ks
cukr moučka
100 g
máslo
100 g
čokoláda
250 g
polohrubá mouka
2 PL
prášek do pečiva
1/2 ČL

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

V malém hrnci si rozpustíme čokoládu, odstavíme ze sporáku a přidáme máslo. Necháme rozpustit a dobře promícháme. Mezitím si vyšleháme v misce bílky,v jiné misce žloutky s cukrem do pěny.

Vymažeme a vysypeme si dortovou formu. Mezitím nám lehce vychladla čokoláda, tu přidáme do žloutků, přidáme mouku a prášek do pečiva. Nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.

Dáme do trouby vyhřáté na 200 stupňů, po pěti minutách snížíme na 180 a pečeme.

Celková doba pečení je asi 30 minut.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.5.2011 8:23| autor: jajinkacempelova

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist