FRITOVÁNÍ MÁ SVÉ KLADY, PROTO SE NAUČME ZNÁT 10 ZÁSAD SPRÁVNÉHO FRITOVÁNÍ
Také patří hranolky k nejoblíbenějším jídlům vaší rodiny Není divu. Nejen že všem dobře chutnají, ale předsmažené se také rychle připravují. Při správném fritování si navíc zachovají řadu důležitých vitamínů. Odborníci ze společnosti Farm Frites sestavili desatero správného fritování tak, aby byly vaše hranolky vždy chutné, křupavé a kvalitní.
1.Při smažení hranolků nebo jiných předsmažených bramborových výrobků použijte dostatečné množství oleje. Ideální poměr je 10 jednotek tuku na 1 jednotku hranolků.
2.Do fritézy vkládejte pouze zmrazené hranolky, které absorbují během přípravy méně tuku, a tak jsou křupavější a lépe chutnají.
3.Hranolky smažte vždy pouze jednou, napodruhé absorbují tuk a nejsou křupavé.