Francouzský salát z ředkviček

Suroviny

hlávka listového salátu
1 ks
sůl
1 dkg
hořčice plnotučná
1 ks
olivový olej
1 dcl
topinka
6 ks
ředkvička
12 ks
česnek
2 stroužky

Postup přípravy:

Do misky si dáme 1 lžíci hořčice, trochu oleje a špetku soli, vše rozmícháme vařečkou. Opečeme topinky na oleji nebo v toustovači a nakrájíme na obdélníčky. 

Opláchneme salát a nakrájíme na menší kousky. Ten poté dáme do misky s rozmíchanými ingrediencemi a zamícháme a do misky přidáme topinky.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist