Francouzská krevetová polévka

Suroviny

krevety
200 g
mrkev
1 ks
cibule
1 ks
kopr
máslo
sůl
pepř
bílé víno
2 dcl
mléko
1 l
citron
1 plátek

Postup přípravy:

Uvařené krevety oloupeme. Necháme dusit v hrnci na másle nahrubo nakrájenou mrkev, cibuli a slupky od krevet. Jakmile mrkev bude měkká, přidáme víno, vodu, sůl, pepř a kopr a necháme vařit půl hodinky. Poté polévku scedíme do jiného hrnce a zbytky vyhodíme. Přidáme mléko a plátek citronu a necháme ještě vařit 15 minut.

Hodnocení

4.9  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist