Francouzská cibulačka s toustovým chlebem

Suroviny

cibule
1 kg
máslo
dle potřeby
moravské uzené
300 g
strouhaný sýr eidam nebo cihla
dle libosti
žampióny
1 plechovka
tavený smetanový sýr
dle potřeby
sůl a pepř
dle chuti
toustový chléb
2 plátky

Postup přípravy:

Na másle zpěníme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme na kostičky pokrájené uzené maso. Zalijeme asi 1,5 litrem vody a vaříme tak dlouho, dokud není cibule měkká. Do polévky přidáme nakrájené žampióny a zahustíme taveným sýrem. V toustovači opečeme veku, kterou položíme na talíř, zalijeme hotovou polévkou a posypeme strouhaným sýrem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
18.1.2018 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist