Francouzská celerovo-houbová polévka

Suroviny

malý celer
1 ks
nasekaná petrželka
1 PL
margarín
1 PL
sušené houby
1 hrst
zakysaná smetana
1 PL
francouzská polévka
1 balení

Postup přípravy:

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Celer oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. V hrnci rozpustíme margarín, přidáme celer a opékáme ho při střední teplotě 6–8 minut.

Houby nakrájíme na větší kousky a přidáme do hrnce. Směs posypeme petrželí a zalijeme litrem vody. Vše přivedeme k varu a přidáme francouzskou polévku. Povaříme dalších 10 minut.

Před podáváním promícháme 100 ml polévky se zakysanou smetanou a přilijeme zpět do polévky.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
11.3.2012 7:17| autor: Sarka87

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist