- Toto téma obsahuje celkem 10 odpověďí. Do diskuze (8 hlasů) se naposledy zapojil uživatel FFlou a poslední změna proběhla před 2 roky, 10 měsíci.
- AutorPříspěvky
- 3.2.2022 v 13:40#495699DDaleiaSpolupracovník
Nejsem v tom nijak extra zběhlá, ale vždycky je určitě dobrý si prostudovat papíry. Ač jsem naší realiťačce věřila, tak jsem to nechala přečíst ještě právničku, co máme v rodině. Nic jsem za to nedala a ta na to hodila svoje odborný oko, jestli je to ok. A až pak jsem to podepsala. Nic zavádějící ho tam nenašla a já bydlím v novém 🙂
- 27.1.2022 v 15:49#495233kane richardSpolupracovník
<span style=“color: #242424; font-family: regular; font-size: 14px; background-color: #fdf4f2;“>Předem díky moc </span>
- 18.1.2022 v 19:43#494926OOlivanaSpolupracovník
Moc děkuji za vaše zkušenosti i podporu, já v to samozřejmě taky neztrácím naději, ale teďka budem rádi alespoň za vlastní byt. Byty už jsme byli s makléřem omrknout, shodou okolností spadaly oba pod něj, takže se dalo domluvit, že jsme šli na obě prohlídky po sobě.
- 27.1.2022 v 10:50#495213BBarraSpolupracovník
Tak ono celkově jsou ty ceny nemovitostí šílený. Ale jsem furt toho názoru, že je lepší peníze cpát do vlastního, než někomu cizímu do kapsy jako nájem. Dejte pak vědět, jak jste dopadla.
- 28.1.2022 v 14:42#495293OOlivanaSpolupracovník
S tím souhlasím, ale vždycky je nějaká představa a člověk z ní nerad slevuje, ale nedá se. Oba byty byly pěkný, makléř nás provedl a měl nám k oběma co říct, jen u jednoho se mi no trochu nezdálo řešení místností, když jsem to ve skutečnosti viděla, takže ten jsme rovnou řekli že ne. Chcem, abychom z něj byli na 100% odvařený. Takže zatím jsme domluvení na ten jeden.
- 13.1.2022 v 13:33#494805BBarraSpolupracovník
Ono asi spíš bude záležet na konkrétní kanceláři s kterou budete jednat, protože je víc poboček že jo. U nás třeba s nimi bylo jednání v pohodě a jak o inzerci, tak veškerý administrativní věci se dobře postarali.
- 7.1.2022 v 15:16#494658PP0LKASpolupracovník
já myslím, že jste se k tomu postavili dobře a jak píšete, není všem dnům konec, třeba se vám jednou poštěstí a budete mít i na vlastní dům 🙂 držím vám v tom palce 🙂
- 6.1.2022 v 9:49#494625AAmandinaSpolupracovník
Joo s MM reality máme doma zkušenosti, jednak jsme přes ně pronajímali byt a pak i prodávali poděděnou chatu a všechno s nimi proběhlo v pořádku.
- 29.12.2021 v 21:29#494427OOlivanaSpolupracovník
Velmi špatně se smiřuji s myšlenkou, že na vlastní dům nemáme finance, takže jsme se rozhodli pro pořízení vlastního bytu. Nakonec není všem dnům konec. Teďka máme vyhlídnutý dva byty, oba inzerují M&M Reality, máte někdo s touto realitkou zkušenosti? Kupovali jste, nebo snad i prodávali jste přes ně někdo? Zajímá mě, jak fungovali a jestli si třeba máme něco ohlídat a tak, protože přeci jen byt nekupujeme každý den, tak zkušenosti nemáme. Předem díky moc .
- AutorPříspěvky
- Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.