Zdravé recepty sem!

Femina.cz > Fóra > Vaření > Zdravé recepty sem!
Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Autor
      aalenaaa
      Spolupracovník

Jak jsme byly dlouho doma a stále vařili stále dokola stejné věci, tak jsme hledali různé inspirace a zaujala nás houba shiitake.

Dělali jsme s ní polívku a zkoušeli čerstvou (koupenou v asijském obchodě v Brně) i sušenou. Je to fakt zajímavá chuť, doporučuji vyzkoušet 🙂

lenka3kubin@seznam.cz
      Spolupracovník

Ahoj, chtěla bych si zkusit zavařit zeleninu, ale vůbec nevím, jaký udělat nálev, aby byla zelenina potom chutná a chuťově výrazná. Poradil by mi tu někdo ? 🙂

vverca.broukk
      Spolupracovník

Po hrachu cítit nejde stačí ji jen dobře provařit při zahušťování a co setýče ostatních hrašek, tak tam nic cítit nejde. Tady je odkaz na skupinku https://www.facebook.com/groups/861041194675676 . Spousta skvělých a rychlých receptů 😀

vverca.broukk
      Spolupracovník

Zdravím, už nějakou dobu vařím s hraškou spousty receptů mají na webu a teď i na facebooku.

PPetran.
        Spolupracovník

O hrašce jsem už slyšela , ale bojím se zda nejde cítit po hrachu? A můžeš mi sem dát odkaz na ten fcb?

PPetran.
      Spolupracovník

Ahoj kde prosím čerpáte zdravé recepty? Chtěla bych se začít zdravě stravovat a nevím kde čerpat? Děkuji

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Už jsem si to pořídila a dělám si ke snídani omeletu, po které nemám vůbec hlad.Díky za dobrý tip

ccwa12214
      Spolupracovník

Vyzkoušej http://www.mujbilek.cz   Je to super bílkovina na ranní omeletu a nebo třeba odpolední vafle.Dávám si to každý den.

opand@seznam.cz
      Spolupracovník

Ahoj ráda bych začala se zdravou stravou?Poraďte mi co si dáváte na snídani a svačinky.

AAlína21
      Spolupracovník

Zdravé recepty sem! Vše co znáte, kde berete inspiraci a tak 🙂

Ukazuji 8 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist