Zdravé mlsání

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Zdravé mlsání
Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Autor
      BBelusha
      Spolupracovník

ahoj holky, já si teda kupuju zeleninové chipsy normálně v supermarketu, nedokážu si představit že by mi poslali balíček chipsů poštou 😀 😀 ale tak pokud vám to tak vyhovuje 😀 😀 jinak měla jsem i ty o kterých mluvíte a nebyla to žádná extra sláva, chutnaly stejně jako ty supermarketové. a domácí jsou stejně nejlepší, takže já si je dělám doma 🙂

MMakMak
      Spolupracovník

Ahojky, taky si ujíždím na tech luštěninových chipsech 🙂 Jen holky, nevíte, zda se nedají koupit někde v obchodě? Nemají na tom webu yes chips nějaké info k tomu?

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Holky, jen me tak napadlo 🙂 Myslíte, že se ty chipsy dají koupit teba i v obchodě? Já nvm, jen me to tak napadlo, abych je nemusela pořád objednávat 😀

MMisanecek
      Spolupracovník

Holky a už jste zkoušely koupit i tu pastu? :)) Ty yes chips jsou vynikající, tak si říkam, že bych zkusila ochutnat i ty ostatni produkty 🙂

BBedriška Malá
        Spolupracovník

Ahojky, jj, já jsem s chipsama objednala i tu pastu a jako super 🙂 Chutově úplně někde jinde 🙂

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ty jo, super, díky moc za tip … Já si je na zkoušku koupím 🙂

LLilianna
        Spolupracovník

Hele, jasně, kup 🙂 Z těch yes chips mi nejvíc chutnají s tím chilli, ale každý má jiný chutě 🙂 Ale jako jinak jsou dobrý všechny 🙂

MMisanecek
          Spolupracovník

No to má 😀 Já třeba zase ujíždím na makových 😀 Jinak ale je to na každém no 🙂

BBedriška Malá
            Spolupracovník

Ahojky, ty mě teda taky moooc chutnají. Ty makové a ještě ty chilli 🙂

LLilianna
      Spolupracovník

No, zkus mrknout na zeleninové chipsy… Když mě honí mlsná, tak si je dám 🙂 Nejlepší jsou tyto – http://www.yeshop.eu/

BBedriška Malá
      Spolupracovník

Ahoj holky 🙂 Mám na vás dotaz… Exituje nějaká zdravá alternativa k chipsům? Moc mi chutnají, ale zdravé nejsou, to víme… Tak co myslíte, je něco takového?

Ukazuji 6 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist