Zažloutlé zuby

Femina.cz > Fóra > Zdraví > Zažloutlé zuby
Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Autor
      kkvapik
      Spolupracovník

Já si s Toothy bělím zuby už potřetí. Piju hodně kávy a černého čaje (vzdát se toho prostě nedokážu :D) takže si potřebuju zuby bělit častěji a toothy je pro mě perfektní, protože nepoškozuje zuby ani dásně a vždycky mi zuby perfektně vybělí

nnanna
      Spolupracovník

Já si bělím zuby s https://www.toothy.cz neobsahuje peroxid, takže je bezpečná na použití doma a hlavně nepoškozuje sklovinu ani dásně. Funguje na principu oxidace, takže zuby rychle a fakt viditelně vybělí i bez peroxidu.

nnadanov
        Spolupracovník

To se mi líbí, že je to bez peroxidu, z toho jsem měla právě trochu strach. Koukám na to a fakt ti to vybělí zuby už za šest dní?

nnanna
          Spolupracovník

No já viděla rozdíl už druhý den, ale po těch šesti dnech jsem je měla už krásně bílý.

nnadanov
            Spolupracovník

Tak to zní skvěle. Zkouším objednat, tak se na to těším, díky

nnanna
              Spolupracovník

Ráda jsem poradila, snad budeš taky spokojená.

VVeveruškaP
      Spolupracovník

Super zkušenost mám tady s tou sadou https://www.krasnyusmev.cz/vitalcare-white-pearl-system-na-beleni-zubu-130-ml. S výsledkem jsem fakt spokojená. Upřímně jsem takové vybělení zubů nečekala, teď si ten odstín jenom udržet :). Kdyby tu byl někdo, kdo absolvoval bělení zubů tak by mě zajímalo jestli jste i potom používaly bělící pasty ?

JJarka50
        Spolupracovník

Mám zkušenost jenom s bělícími pastami od krásný úsměv a už ty samotné mi zuby vybělily, tak si nedokážu představit, jaký efekt musí být u té bělící sady 🙂

kkarolina.ka95
          Spolupracovník

S jakou tou jejich bělící pastou jsi spokojená ? 🙂 Dívala jsem se, že jich mají víc, tak budu ráda když mi dáš tip na tu, kterou máš vyzkoušenou a byla jsi s ní spokojená.

DDendulkaN
        Spolupracovník

Na jak dlouho ta sada je a o kolik odstínů ti vybělila zuby ?

VVeveruškaP
          Spolupracovník

To je hrozně individuální, protože záleží na tom, jak často si ty zuby budeš bělit a k tomu odstínu tak to taky záleží na tom, jak moc máš zuby zažloutlé 🙂

nnadanov
      Spolupracovník

Ahoj, máte někdo zkušenost s bělením zubů doma?

Ukazuji 3 odpovědí vlákna
  • Pro reakci na tento článek se musíte přihlásit.

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist